Moost Wanted

Wees je eigen muze en rock de styles van MOOST Wanted. Je voelt je een urban & modern nomad in deze stoere gypsy styles.

MOOST Wanted eert vrouwen en mode

MOOST Wanted wil met hun ontwerpen de twee mooiste dingen van de wereld eren: vrouwen en mode. Ze vinden dat iedere vrouw uniek is op haar eigen manier. Hun producten zijn net zo uniek als iedere vrouw is. Daarbij vinden ze: mode moet gaan over je vrij voelen om te dragen wat je wilt en niet wat de maatschappij je oplegt. Wees charmant, vrij, sexy, slim, wijs, lief of gewoon wie je bent. Daar kunnen wij het natuurlijk alleen maar mee eens zijn.

Van San Francisco naar Amsterdam

MOOST Wanted is opgericht in San Francisco. De creatieve vibe van deze stad inspireerden de designers van het label zo dat ze thuis in Amsterdam hun eigen droomlabel startten. De kleding en sieraden worden met veel liefde en zorg ontworpen. De oprichters van MOOST Wanted reizen ver, veel en vaak om te leren over mode en inspiratie op te doen voor toekomstige collecties. Hopelijk blijft MOOST Wanted hun bijzondere collecties en sieraden zo prachtig maken, want tot nu toe is het label een geweldig avontuur waar wij van mee mogen genieten.

MOOST Wanted & Ibizamode

Ibizamode is erg trots je een groot aanbod te kunnen aanbieden van MOOST Wanted. De gedachte waarmee MOOST Wanted haar kleding en sierdaen ontwerpt en ontwikkeld sluit goed aan bij Ibizamode. Ook de gypsy feel van het label past natuurlijk perfect bij het assortiment mode en sieraden van Ibizamode. Zie je iets moois in de collectie van MOOST Wanted? Plaats je je bestelling voor 17:00 uur? Wij versturen dan dezelfde dag nog jouw pakket en heb je morgen je mooie sieraden of mode van MOOST Wanted in huis.

MOOST Wanted in onze Ibizamode Stores

Wil je de jurken, tops, playsuits en sieraden van MOOST Wanted eerst voelen en zien voordat je ze koopt? Dat kan! Kom shoppen in onze Ibizamode Stores in Den Bosch en Amsterdam. De Ibizamode Store in Amsterdam is 600m2 groot en heeft het mooiste, beste en het zonnigste van Ibizamode onder één dak. Naast onze mooie bohemian modemerken vind je hier het gloednieuwe interieurlabel Ibizawonen. Met recht is de Ibizamode Store in Amsterdam de flagshipstore. Kom langs op Rozengracht 231 in Amsterdam. De Ibizamode Store in Den Bosch is gevestigd aan de Vughterstraat 30 en is met al haar charme een perfect adres om de kou te ontvluchten en je warm te shoppen. Ook hier vind je natuurlijk een uitgebreid aanbod van onze bohemian mode, sieraden en accessoires.

 

Ibizamode gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het winkelen bij Ibizamode nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »