Retourneren

Wij hebben je bestelling met liefde verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Wil je iets ruilen of retourneren, volg dan onderstaande stappen...

 

• STAP 1
Log in op je account. Ga naar Mijn Bestellingen en klik op de laatst geplaatste order. Hier kun je de retour aanmelden. Geef bij de retouraanmelding aan wat je wilt retourneren en of je daar eventueel een ander artikel voor in de plaats wenst te ontvangen. Ga verder naar stap 3.

Heb je geen account aangemaakt? Ga naar stap 2.


• STAP 2
Heb je geen account bij ons? Schrijf op de meegeleverde pakbon welk artikel je wilt retourneren en of je een omruiling of een terugbetaling wenst. Doe de pakbon in het retourpakket en volg stap 3 t/m 6.


• STAP 3
Heb je aangegeven welke artikelen je wenst te retourneren, doe dan deze artikelen onbeschadigd en ongedragen netjes terug in de originele verpakking. Doe vervolgens de artikelen in de verzendzak/doos en plak deze goed dicht. (schoenendozen zijn geen verzenddozen!)


• STAP 4
Pak het meegeleverde retouretiket, noteer hierop het ordernummer (deze vind je op de meegeleverde pakbon) en plak deze over de oude adressticker op het retourpakket.


• STAP 5
Ga met het retourpakket naar het dichtbijzijnde postkantoor om deze te laten frankeren en vervolgens af te geven, de kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Bewaar het bonnetje van het postkantoor goed. Hierop staat de Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen en kunt zien of deze in goede orde bij ons is aangekomen.


• STAP 6
Zodra het retourpakket is goedgekeurd door onze retourafdeling ontvang je een bevestiging per e-mail. De omruiling of terugbetaling wordt z.s.m. verwerkt.
RETOURVOORWAARDEN
★ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. ★ Een beschadigd artikel of een artikelklacht is geen regulier retour, neem in dit geval eerst contact met ons op via info@ibizamode.nl of 015-2510721. ★ Vermeld het ordernummer op het retouretiket. ★ Artikelen dienen netjes te worden verpakt in de originele verpakking. ★ Schoenendozen niet gebruiken als verzendverpakking. Deze altijd in de originele verzendzak of andere zak verpakken. ★ Klik hier voor de retourvoorwaarden!Ibizamode gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het winkelen bij Ibizamode nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »