Private ShopnightsTe weinig tijd om te shoppen? Te drukke agenda om met je vriendinnen af te spreken? Combineer beide en kom private shoppen bij de Ibizamode Store aan de Vughterstraat 30 in Den Bosch.

Speciaal voor jou openen wij de deuren van onze Ibizamode Store in Den Bosch om jou en en je vriendinnen een onvergetelijke shopping night te bezorgen! *Organiseer als gastvrouw een Private Shopping Night en ontvang 10% KORTING op de VOLLEDIGE VERKOOP! Voor al jouw gasten staat er een drankje en een hapje klaar en worden jullie verwend met een mooie goodie bag vol leuke verrassingen met o.a. een fijn shoptegoed die meteen gebruikt kan worden!

Programma

  • 18.45 - 19.00 uur: aanvang
  • 19.00 uur: introductie door de styliste
  • 19.00 - 21.00 uur: tijdens het passen krijgen jullie natuurlijk advies van onze stylistes, gezellig met een glaasje prosecco en lekker bites.
  • 21.00 uur: einde private shopping night


★ Mail naar info@ibizamode.nl en stuur je gewenste datum door... wie weet tot snel! ★Ibizamode gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het winkelen bij Ibizamode nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »