Katherina Loretta

De gypsy sjaals van Katherina Loretta worden met oog voor details en met zorg met de hand gemaakt. De design hebben altijd een bohemian knipoog in de vorm van gypsy prints en decoraties zoals franjes, kwastjes en zonnige applicaties. 

Sale -60%
€159,95 €63,98

Gypsy sjaals van Katherina Loretta

De kern van iedere collectie van Katherina Loretta zijn mooie, zachte sjaals met een bohemian knipoog. Deze knipoog komt in de vorm van gypsy prints en decoraties zoals franjes, kwastjes en zonnige applicaties. Nu het merk groeit rollen ook ready-to-wear zomer- en wintercollecties van de tekentafel van Katherina Loretta. Iedere collectie is anders, maar altijd vrouwelijk en met een exotisch randje. Alleen de beste kwaliteit stoffen en materialen worden gebruikt voor de designs van Katherina Loretta.

De ontwerpen van Katherina Loretta

De ontwerpen van Katherina Loretta worden gemaakt in het hoofdkantoor in Ankeveen, vlakbij Amsterdam. De items worden met passie voor details en met zorgzame handen gemaakt door de professionele teams in ateliers in Nederland en Turkije.

Sjaals zijn musthaves

Zoek jij een sjaal die je outfit ook een bohemian touch geeft? Kijk dan eens rond in de collectie van Katherina Loretta op Ibizamode. De sjaals zijn heerlijk groot en je kunt er helemaal in wegkruipen. Daarbij: sjaals kun je nooit teveel hebben. Tijdens koude dagen beschermt een grote, warme sjaal je tegen snijdende wind en kou. Naar het strand sla je een luchtige sjaal als stijlvolle pareo om of draag je de sjaal over je schouders om zonnestralen te filteren die op je schouders vallen. Draag je een sjaal binnen, dan is het een verrassend accent voor je outfit. Wanneer je ‘m losjes om je hals knoopt geeft een sjaal een nonchalant effect wat jouw bohemian stijl extra benadrukt. Met de sjaals van Katherina Loretta kun je alle kanten op. Dat maakt deze items echte musthaves.

Sjaal van Katherina Loretta als haaraccessoire

Heb je zin om een opvallend haaraccessoires te dragen? Een sjaal van Katherina Loretta kun je hier perfect voor gebruiken. Vouw de sjaal een aantal keer dubbel zodat het een rechte band wordt. Gooi dan je haar naar voren en leg de sjaal in je nek. Vervolgens gooi je je haar weer naar achter en knoop je de sjaal bovenop je hoofd vast. Wanneer de sjaal hiervoor te lang is, draai je op je hoofd de sjaal om elkaar heen en knoop je de uiteindes onder je haar vast. Hierdoor ontstaat er op je hoofd een mooie plooi in de stof. Omdat de sjaals van Katherina Loretta lekker groot zijn, zal de sjaal in je haar erg opvallen. Gegarandeerd dat jij vragen krijgt waar de die mooie sjaal gekocht hebt.

Ibizamode gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het winkelen bij Ibizamode nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »