Gratis verzending bij een bestelling boven de €100,-

❥ Meet Us: Team Den Bosch

  • Geplaatst op
  • Door Ilse
  • 0
❥ Meet Us: Team Den Bosch

Wij zijn Natasja & Kiki! Wij werken met veel plezier in de winkel in Den Bosch en staan altijd klaar om je te helpen.

 

Hi mijn naam is Natasja, ik ben 52 jaar en woon in het mooie Den Bosch.

Sinds maart 2018 sta ik in de gezellige ibzmode store in Den Bosch, doordat ik hier al bijna 4 jaar werk heb ik al veel vaste klanten langs zien komen. De unieke mensen die na een shoppingdag zeer tevreden naar huis gaan, daar geniet ik van.

 

Mijn favoriete seizoen is de zomer, in dit zonnige seizoen houd ik er van om in de heerlijke jurkjes van Miss June en Tarifa Soul rond te lopen, dit zijn dan ook mijn favoriete merken. Deze jurken combineer ik met mooie sieraden, gave boots en een bohemian tas tot een perfecte outfit.

Mijn ultieme styling tip is; maten zeggen niets & wees trots op hoe je bent, de rest komt vanzelf.

 

“Geloof in jezelf en blijf positief!” 

 

-Liefs, Natasja

 

 

 

Hi ik ben Kiki, ik ben 22 jaar en woon in het gezellige Den bosch. Ik werk al ander half jaar in de prachtige ibzmode store in Den Bosch, lekker dicht bij huis! Het leukste aan mijn werk vind ik dat iedereen een andere smaak heeft en ik hun op die manier een mooie passende outfit kan aanbieden. Na een aantal outfits te hebben gepast, een gezellig praatje te hebben gemaakt en vervolgens de klanten met een glimlach naar buiten zien lopen, is mijn dag gemaakt!

 

Mijn favoriete seizoenen zijn de lente en de zomer, in deze tijd kan je weer heerlijk van het zonnetje genieten in mooie jurkjes van onder andere NKN Nekane en Miss June, mijn favoriete merken. Zelf combineer ik mijn outfit met sieraden van Love ibiza zodat mijn look perfect is.

Mijn ultieme styling tip is: Durf voor iets anders te kiezen. Trek iets positiefs aan, dat past altijd!

 

"Style is a way to say who you are without having to speak.”

 

-Liefs, Kiki

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Schrijf je in voor onze VIP mailinglist!
Blijf op de hoogte van alle new arrivals en acties.
* We'll never share your email with anyone else.
Wij versturen met: shipping_dhl
Betaalmethoden: iDEAL PayPal MasterCard Visa Maestro SOFORT Banking Bancontact Klarna Pay Later Digital Wallet
Ibizamode gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het winkelen bij Ibizamode nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg