Straal in een witte bikini

Een witte bikini staat prachtig bij je zongebruinde huid. Shop hier de mooiste bikini’s in de kleur wit en straal op het strand.

Onze bikini’s in de kleur wit

Een witte bikini is het toppunt van zomer. Deze stralende kleur staat iedereen! En hoe langer je vakantie duurt, hoe sprekender je bikini bij jouw zongebruinde huid wordt. Bij Ibizamode vind je witte bikini’s met franje, bloemenprints, spannende cut-outs, kanten modellen of designs die aan twee kanten te dragen zijn: de reversible bikini. Welke is jouw favoriet? Vul snel je shoppingbag met de exemplaren die jij het mooist vindt.

De witte bikini als icoon

Er zijn een aantal witte bikini’s in de geschiedenis die zó in het oog sprongen, dat ze bestempeld zijn als iconisch. Deze bikini’s zal niemand meer vergeten. Neem de witte bikini gedragen door actrice Ursula Andress in de James Bond film Dr. No in 1962. De witte bikini met stoere riem om het broekje kon zo bekend worden, omdat in de jaren 60 nog amper bikini’s in films of laat staan op het strand te zien waren. Tegelijk was dit decennium de tijd van de seksuele revolutie. De witte bikini gedragen door Bondgirl Honey Ryder sloeg daarom in als een bom en wordt nog altijd als een belangrijk onderdeel van de modegeschiedenis gezien. Interessant om te weten als je richting het strand gaat in je witte bikini!  

Bestel je witte bikini

Ga je binnenkort op vakantie en wil je heel graag een nieuwe witte bikini mee in je koffer? Als je voor 17:00 besteld heb je waarschijnlijk jouw witte bikini morgen al in huis. Wanneer je voor 17:00 je bestelling plaatst kunnen wij je bikini dezelfde dag nog versturen. Dat betekent dat je de pakketbezorger morgen met een grote glimlach kunt gaan begroeten én je bikini nog op tijd is voordat je naar je zonnige bestemming vertrekt. Wij wensen je veel plezier in je witte bikini!

Eerst passen? Bezoek onze stores!

Twijfel je tussen verschillende witte bikini’s en wil je liever eerst passen voordat je een of twee exemplaren koopt? Dan raden wij je aan om onze stores te bezoeken. Je vindt onze stores in Den Bosch en Amsterdam en hier ontdek je ook de hele collectie bikini’s. Neem je tijd om je favorieten exemplaren te passen. Onze lieve medewerkers helpen je graag de perfecte beach style voor jou te vinden. Wij hopen dat je met een zonnig gevoel én een nieuwe, witte bikini onze stores weer verlaat. 

 

Ibizamode gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het winkelen bij Ibizamode nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Dit bericht verbergen Meer over cookies »